Καθαρισμός Ακτών Παραλιών – Διαμόρφωση Ακτών Χαλκιδική

Έχοντας εμπειρία, ικανότητα και γνώση 20 και πλέον χρόνων (από το 1989) ,στον καθαρισμό και την εξυγίανση των ακτών, αναλαμβάνουμε έργα καθαριότητας διαμόρφωσης ακόμη και κατασκευής παραλιών με ειδικά μηχανήματα απολύτως κατάλληλα για την αναβάθμιση παραλιακών περιοχών. Έντονη είναι η παρουσία μας στις ακτές της Χαλκιδικής, αφού έχουμε αναλάβει τον καθαρισμό των ακτών της χερσονήσου της Κασσάνδρας.

Δραστηριοποιούμαστε στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους τομείς της Καθαριότητας Ακτών, καθώς και στην παροχή υπηρεσιών διαμόρφωσης και κατασκευής παραλιών από το 1989.Οι υπηρεσίες μας έχουν αναδείξει πολλές χρονιές τις παραλίες της Χαλκιδικής στις πρώτες θέσεις με πλήθος γαλάζιες σημαίες όπως αυτές της Κρυοπηγής, της Φούρκας, του Πολυχρόνου και της Χανιώτης.

Έχουμε δώσει δείγματα γραφής για την δουλειά μας και έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των λουομένων που απολαμβάνουν τις ακτές αυτές.

Περήφανοι για το έργο μας συνεχίζουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας για καθαρές και προσβάσιμες ακτές σε όλο και για όλο τον κόσμο. Με την αναγνώριση της δουλειάς μας, μας δίνεται κίνητρο να παράγουμε έργο ποιοτικό και τα επόμενα καλοκαίρια. Γιατί οι ακτές ανήκουν σε όλους και η υποχρέωση καθαρισμού τους είναι δική μας.

100%

καθαρές ακτές

100%

ειδικά μηχανήματα

100%

ικανοποιημένοι πελάτες

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες;
Επικοινωνήστε μαζί μας!

Καθαρισμός Ακτών - Μαραγκός Γιώργος

Επικοινωνία

clean-beach